brownies per post

Brownies per post bestellen

Eten is voor de meeste altijd goed, en als het dan ook nog enorm zacht is en met chocolade gemaakt. Dan is het vaak al helemaal goed. Brownies per post versturen is niet zomaar iets. Brownies hebben een beperkt aantal dagen om goed te blijven. En stel je voor ze verdwalen in de post? Het idee wil je vaak niet aan denken. Brownies zijn leuk om te geven, krijgen en uiteindelijk eten natuurlijk. Je kan brownies echt wel via de post versturen. 

Verpakken

Het verpakken krijgt alleen nog een andere wending. Om dit soort producten veilig te kunnen sturen met de post is het dus de bedoeling dat het goed verpakt komt. Je kan ervoor kiezen om het in een doosje te laten versturen. De brownies zelf moet je dan ook goed inpakken. Dit kan met een vetvrij papiertje die je eronder legt. Daarop de brownies en je kan er nog iets van zilverfolie overheen halen om het extra te beschermen. Vaak is de post wel snel, je kan het pakje dan bijvoorbeeld binnen een dag hebben. 

brownies per post

Geven

Heb je dat niet dat is ook geen enorme ramp. Het zit namelijk zo, je kan eten een beperkt aantal dagen behouden. Maar voordat je ze inpakt moeten brownies wel koud zijn. Anders heb je kans dat als je ze warm in de doos zet ze smelten. Je wilt dit voorkomen daarom laat je ze afkoelen. Anders kan het ook zo’n bende worden en dat wil je natuurlijk voorkomen. Brownies per post versturen kan dus makkelijker dan je had bedacht. Je kan dit soort lekkernijen ook altijd geven als cadeautje. Een leuk kaartje erbij en versturen maar. Vraag de ontvanger wel altijd even na twee dagen of ze het gehad hebben. Zou zonde zijn als je een verjaardag onbewust hebt gemist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *