leren schort

De leren schorten van Xapron

Het bedrijf ontwerpt en produceert sinds 2015 leren schorten. Je kan kiezen uit verschillende leersoorten voor je leren schort. Ga je voor volnerf of splitleer? De leren schorten die verkocht worden met de handgemaakt met leer uit Italië. Het leer wordt vervolgens door het bedrijf verwerkt door een zelf ontwikkelde methode. Leuk om te weten is dat bij iedere handgemaakte schort een oranje wimpeltje aan het etiket zit als teken dat het daar is gemaakt. 

Een leren schort kan je op meerdere plekken gebruiken en niet alleen maar bij een gril of barbecue. Werk je in een restaurant? Dan is een leren schort zeker iets om mee op te vallen, vooral met een open keuken. Ben je zelf geen chef, maar wil je in je eigen huis als een werkelijke chef voelen? Dan kan een leren schort eigenlijk niet ontbreken. 

leren schort

Het aanschaffen van een schort 

Het leuke van de leren schorten is naast de vele keuzes die je hebt er ook modellen zijn voor mannen, vrouwen en kinderen (zeker leuk voor een familiefoto). Of je nou van ruig, chic of verfijnd houdt. Je zal er sowieso er stoer uitzien met de leren schorten van Xapron. Ben je benieuwd welke schorten er beschikbaar zijn voor jou en je familie?

Bekijk de collectie op de webshop en ga voor een schort waar jij mee kan uitblinken. Of het nou tijdens het barbecueën is of bijvoorbeeld het bereiden van het kerstdiner. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *