Een waren eye catcher in de mancave of aan het kookeiland

De volgende producten mogen eigenlijk echt niet ontbreken bij de perfecte mancave: barkrukken hout. Want een mancave is bij uitstek de plek om even te ontsnappen van al het gezeur in de wereld, het werk kan even op het werk gelaten worden (ook al werk je thuis) en je partner is de deur uit. De mancave is de komende uren voor jou, dus neem snel plaats op je barkrukken hout.

Waar moet een mancave aan voldoen?

Een echte mancave heeft natuurlijk alles wat je nodig hebt om even niet meer je eigen oase uit te hoeven. Geniet van een heerlijk biertje, zet je favoriete muziek op of ga lekker gamen. Om al deze activiteiten te kunnen ondernemen moet je natuurlijk de juiste meubels en attributen hebben staan.

Een biertje moet getapt worden in een bar. Deze kan je zelf maken, maar het is ook mogelijk een kleine kant en klare huisbar direct aan te schaffen. Deze barretjes zijn vaak met kleinere afmetingen vervaardigd waardoor deze in veel woningen neergezet kan worden. Kies er mooie barkrukken voor bij uit en en je kunt binnen de kortste keren genieten van je eigen getapte biertje.

Het entertainmentgedeelte in je mancave

Een beetje muziek, gamen of een dartboard. Eigenlijk horen ze allemaal in een mancave. Zet een mooie surround geluidsset neer en geniet in alle hoeken van de kamer je favoriete klanken. Plof neer op de bank, pak de controllers vast en speel je favoriete game. Uiteraard doe je dit op een wide screen televisie. Even iets meer ontspanning en weg van een scherm, neem dan een dartpijltje te hand. Gooi die 180, een triple darter of gewoon simpel ‘killen’. Met een dartboard kan je zoveel verschillende spelletjes doen dat je je eigenlijk nooit heoft te vervelen. Al wordt het recht gooien na een paar biertjes wel wat lastiger…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *