3 x Fanatiek Genieten

Volgens kenners wordt François Geurds beschouwd als de aanvoerder van een nieuwe stroming experimenterende koks die Rotterdam als food wallhalla internationaal op de kaart heeft gezet. Voor deze prestatie heeft hij de Marketing Award Rotterdam in ontvangst mogen nemen.

Dat we die award hebben gewonnen, dat is zo’n grote eer dat we deze prijs graag met jullie delen. Hoe kunnen we dat beter doen dan door jullie fanatiek mee te laten genieten door middel van een Food Geste ofwel Fancy Gift. Met Fancy Gift ben je verzekerd van drie unieke eetervaringen:

7 gangenmenu inclusief diverse amuses bij FG Restaurant**

6 gangenmenu inclusief diverse amuses bij FG Food Labs*

5 gangenmenu bij FG Bistro

Fancy Gift kost 300 euro per persoon en bestaat uit drie cadeaubonnen. Deze vouchers zijn één jaar geldig en in te wisselen op een middag naar keuze en op zondag- tot en met donderdagavond. Voor de drie verschillende experiences kan verspreid over het jaar worden geboekt, de cadeaubonnen hoeven logischerwijs niet op dezelfde dag te worden verzilverd. Consumpties zijn er niet bij inbegrepen. Tafels dienen van tevoren te worden gereserveerd via 010-4250520 of via info@fgrestaurant.nl, info@fgfoodlabs.nl of info@fgbistro.nl.

Het bedrag (300 euro per persoon) kan worden overgemaakt via NL22RABO 0145 3025 55 t.n.v. FG Restaurant ovv Fancy Gift. De cadeaubonnen kunnen bij een online betaling na drie dagen worden opgehaald bij FG Restaurant (dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur) of bij FG Food Labs (dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur). Bij een bijbetaling van 8,60 euro aan verzendkosten worden de cadeaubonnen aangetekend opgestuurd. Het postadres dient in dat geval bij de betalingsomschrijving duidelijk te worden vermeld. Het bedrag kan uiteraard ook bij FG Restaurant/FG Food Labs/FG Bistro ter plekke worden afgerekend (contant/pin/creditcard).