FG Bike Tour

Je kunt Rotterdam op verschillende manieren verkennen. Wil je de stad echt eens proeven? Tijdens FG Bike Tour ontdek je op een ongedwongen manier hoe Rotterdam werkelijk smaakt.

In samenwerking met Van Kortenhof, veruit de beste fietswinkel in de regio, hebben we een leuke fietsroute uitgestippeld langs de verschillende hotspots van Rotterdam. FG Bike Tour start met een kop koffie/thee met huisgemaakt gebak in FG Bistro waarna op eigen tempo de fietsroute afgelegd kan worden. Het is geheel aan jou en je reisgenoten hoe vaak je onderweg stopt. Halverwege de route wacht je een driegangen taste explosion in sterrenrestaurant FG Food Labs. Tijdens die lunch worden de bijpassende wijnen als Bob-arrangement geschonken want je hebt na de lunch nog een aantal kilometer af te leggen door die indrukwekkende stad. FG Bike Tour eindigt waar die begon, bij FG Bistro.

FG Bike Tour is vanaf 6 personen te boeken op een donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag naar keuze – op basis van beschikbaarheid. Bij de prijs van 100 euro per persoon zit de huur van een e-Bike inbegrepen. Voor groepen boven de 10 personen kan het voorkomen dat er onvoldoende e-Bikes voorhanden zijn. Voor 90 euro per persoon staat er in dat geval een stoere stadsfiets gereed. FG Bike Tour is te boeken via +31 10 4250520 of via info@fgfoodlabs.nl of via info@fgbistro.nl.

FG_BikeTour_1200x350