BBQ winkel

Haal het maximale uit je bbq

In de zomer met je vrienden en familie in de tuin genieten van het weer, natuurlijk kun je de dag niet afsluiten zonder een heerlijke bbq en een drankje. Toch kun je hier ook de lekkerste gerechten maken met de beste kamado, het is meer dan een stukje vlees erop leggen. Met een kamado van de bbq winkel behoud je de kwaliteit van het vlees, en de andere gerechten die je grilt.

BBQ winkel

Handige accessoires

Behalve de mooiste kamado’s kun je in de bbq shop ook de handigste accessoires kopen, hiermee bereid je het vlees nog eenvoudiger wat je merkt in de smaak. Met een kamado kun je niet alleen vlees bereiden, je kunt er bijvoorbeeld ook de lekkerste groente op grillen om heerlijke gerechten samen te stellen. Door te grillen met de goede temperatuur, blijft je vlees heerlijk mals en sappig. Serveer de knapperige groente erbij en je hebt de perfecte maaltijd om van te genieten. Je haalt meer uit je kamado dan je zult denken.

Leer omgaan met de kamado

Met een kamado van de bbq shop heb je veel meer mogelijkheden dan een gewone standaard barbecue, door een workshop te nemen profiteer je optimaal van alle mogelijkheden. Je leert niet alleen omgaan met de kamado, maar ook de lekkerste gerechten bereiden en te combineren met andere producten. Een workshop is niet compleet als je de eigen gerechten mag proeven, en ook bij de andere deelnemers mag proeven wat zij hebben bereid met de kamado.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *