Lamskoteletjes klaar maken!

Lamskoteletjes zijn een delicatesse. je kan ze voor jezelf maken of voor een speciaal iemand op een date, eigenlijk op elke speciale gelegenheid kunnen lamskoteletjes geserveerd worden! In dit artikel lees je hoe je een heerlijke lamskotelet maakt!

Er zijn veel verschillende manieren om smaak en kruiden toe te voegen aan je lamskoteletjes, maar als je houdt van eenvoudig en gemakkelijk, is het volgende recept echt iets voor jou!

je hebt het volgende nodig

4 eetlepels olijfolie

4 teentjes knoflook

1 theelepel zout

1 theelepel peper

En natuurlijk een set lamskoteletten, het is belangrijk om de koteletten zo dik mogelijk in te kopen. Hoe dikker de kotelet hoe meer natuurlijke sappen het vlees bevat en dit is precies wat je nodig hebt om een geweldige kotelet op tafel te zetten!

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Spoel de lamskoteletjes af en dep ze droog. Doe de knoflook, olijfolie, zout en peper in een kom en meng de ingrediënten door elkaar. Wanneer ze goed gemixt zijn kunnen de lamskoteletten in het mengel worden gedoopt. Zet de koteletten in de koelkast, het is belangrijk dat de koteletten helemaal ondergedompeld afgedekt in de koelkast komt te staan. Na ongeveer 30 minuten kunnen ze weer uit de koelkast en giet je het mengsel af. Hierna kunnen ze in de oven, ze moeten ongeveer 20 tot 30 minuten in de oven garen. Hou de koteletten wel goed in de gaten, soms worden ze sneller gaar dan 20 minuten!

Serveer de koteletten met frietjes of aardappels als bijgerecht en eet smakelijk!

Wil je lamskoteletten van goeie kwaliteit? Klik dan hier

Gratis stockfoto met anijs, aroma, bazaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *